Судак


Буває в сонячну вітряну погоду судак виповзає навіть в день на піщані коси і досить активно харчується. Здавалось би 2-3 метри глибини, досить сильна течія, а він ганяє малька вивертаючись майже під берегом. Скільки не намагались його там спіймати - марно, нічого не хоче брати. Ні вертушки, ні воблери, ні блешні, а тим більше силікон.

Але на звалі, там де коса починає переходити в русло і є різка брівка з перепадом з 3 на 5 метрів таки можна висмикнути пару - трійку нехай і не трофейних, але вже пристойних судаків.

Виходячи з ситуації того, що звал + течія, потрібно перевантажити приманку. Щоб не перелітала цю брівку, а хоча б 2-3 рази, навіть з одним підмотуванням, а таки стукнула на падінні. Тоді шанс є і досить непоганий.

На цей раз джиговий комплект без змін:

Creed + Stradic + 6 жилка від Sunline, груз 35 грамів та Select Easy Shad в натуралочці зробили свою справу. Парочка залікових таки хапнула силікон на падінні.

Ще щось було з міцною потяжкою, але тільки смикнуло. Є підозра на сомика, бо дуже вже активно гуляв, та тільки підозра, візуально не бачив.

Скоро вихідні, сподіваюсь поджигуємо.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!