Suzuki Jimny Little D: красивий як Defender, тільки дешевше


Цілком можливо, що перед нами найвидатніша, смілива та водночас доступна тюнінг-версія Suzuki Jimny.


У цьому тюнінг-комплекті поєдналися дві наші улюблені моделі позашляховиків: неймовірно популярний компактний Suzuki Jimny та справжня позашляхова легенда, ікона дизайну - класичний Land Rover Defender. Два видатні позашляховики змішалися в яскравому шиї японських тюнерів з компанії Damd. Назва здається вам знайомою? Напевно тому, що порівняно недавно ми розповідали про ще один цікавий мікс під назвою Little G Traditional , в якому були об'єднані Suzuki і легендарний Mercedes G-класу.


Цього разу тюнери представили, як вони це називають, естет-комплект, натхненний класичним Land Rover, що складається з стилізованих грат радіатора, переднього і заднього бамперів, капота, порогів і колісних ковпаків Dean Cross Country або APIO Wildboar SR (на вибір відповідних кольорів кузова. Задня підвіска була за традицією перероблена, щоб збільшити кут з'їзду до 49 градусів, так що для бездоріжжя він підготовлений навіть краще за заводський, а на бортах британського Jimny з'явилися вінілові наклейки «Юніон Джек». Варто відзначити, що всі компоненти естет-комплекту доступні окремо, завдяки чому будь-хто зможе створити автомобіль на свій смак. У нього також входять чохли на сидіння, в ретро-стилі, з сірим або бежевим картатим малюнком і рамка номерного знака в стилістиці Defender. Вартість повного комплекту «Little D», включаючи внутрішнє оздоблення та фарбування, Damd оцінює в 508 тисяч ієн (близько 310 тисяч рублів) Заманливо, чи не так?



Зрозуміло, жодних доопрацювань штатного 1.5-літрового бензинового атмосферного двигуна потужністю 102 л. с. не проводилося. Він як завжди поєднується з п'ятиступінчастою механічною коробкою або чотириступінчастим класичним автоматом, системою повного приводу ALLGRIP PRO, знижувальною передачею і системою контролю спуску з пагорба. Тож з'їхати на ньому з асфальту - як і раніше, не проблема.



Джерело: 4x4 Club

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!