Представлено проект нового покоління ЗАЗ Таврія


Український дизайнер Роман Прядко представив нові рендери у рамках свого проекту автомобіля ZAZ Tavria Nova. Раніше Роман публікував скетчі цієї машини у профіль, тепер ми можемо бачити, як автор представляє модель у проекції 3/4 спереду. Особливий інтерес викликає візуальне порівняння з колишньою Таврією - виразну спорідненість можна знайти у дизайні колісних дисків, що перегукується із зовнішнім виглядом ковпаків на колесах радянської машини.



В іншому ж машина, за великим рахунком, виглядає просто як ладний тридверний хетчбек нашого часу. І хоча до реальних планів заводу ЗАЗ цей проект не має відношення і є лише фантазією автора, Прядко вказує деякі подробиці.



На думку дизайнера, нова Таврія має бути машиною європейського А-класу, з колісною базою до 2,4 м. У планах - опрацювати вид п'ятидверної версії, а далі - обіграти зовнішність інших представників канонічного модельного ряду, що включав, крім батьківської тридверки Таврія та п'ятидверного ліфтбека Славута, універсал Дана та версію пікап.


Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!