Ілон Маск повідомив, коли нарешті завершиться розробка Cybertruck


Генеральний директор компанії Tesla Ілон Маск на своїй нещодавній прес-конференції наголосив, що виробництво Cybertruck почнеться не раніше 2023 року. Проте деякі тонкощі щодо розробки машини залишалися під питанням: багато профільних ЗМІ припускали, що проєктування електромобіля ще не закінчено - і нова інформація від Маска це підтверджує.


Маск пояснив, що Tesla не зможе адекватно функціонувати, якщо пустить всі сили для роботи над майбутніми продуктами, що призведе до подальшого відставання у задоволенні величезного попиту на поточні моделі.


Генеральний директор Tesla також зазначив: попри поточні проблеми, розробка Cybertruck завершиться вже цього року, а виробництво, як і було заплановано раніше, стартує 2023-го.


“Ми хочемо завершити розробку Cybertruck цього року, щоб бути готовими до виробництва наступного року”.


Нагадаємо, Tesla вперше представила Cybertruck ще у 2019 році, плануючи розпочати випуск до кінця 2021 року. Пізніше термін змістився на 2022 рік. Проте навіть ці плани виявилися нереалістичними і початок виробництва знову перенесли на 2023 рік.


Чотири роки розробки - це дуже тривалий термін будь-якої машини. Проте Tesla зіштовхнулася з несподіваною проблемою, яка переслідує багато електромобільних стартапів сьогодні: жахливий попит на актуальний модельний ряд. І американці розв’язати це питання поки що не здатні. Втім, скоро все може радикально змінитися, адже німецьке підприємство Giga Berlin нарешті розпочало свою роботу.


Офіційне відкриття заводу, яке, за розрахунками Маска, мало відбутися вісім місяців тому, було відкладено через проблеми з екологією та бюрократією. Поштовхом для швидкого відкриття Giga Berlin став новий план Tesla, який має на увазі “екстремальне” зростання виробництва електрокарів.


Джерело: insideevs.com

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!