Фургон Ford Transit Monster отримав досить унікальну трансформацію


Ми сумніваємося, що хтось буде їздити на цій штуковині дорогами загального користування, але після завершення її можна буде майже зупинити на будь-якій місцевості


Ford Transit є одним із найпопулярніших легких комерційних автомобілів у Великій Британії, тому не дивно, чому так багато їх можна знайти на ринку вживаних автомобілів. Потертий екземпляр отримав досить унікальну трансформацію, включаючи шасі вантажівки-монстра, гігантські колеса та двигун V8.



Фургон значиться на eBay як незавершений, оскільки він потребує багато роботи, перш ніж повернутися в дорогу. Якщо бути точним, таким транспортним засобом було б складно їздити дорогами загального користування через його величезні розміри, але якщо він буде завершений, його можна буде не зупинити на будь-якій пересіченій місцевості. Монстр-фургон має 11 футів (3353 мм) у висоту і 8 футів (2438 мм) в ширину, що робить Chevrolet Suburban, який припаркований поруч, у порівнянні з ним крихітним.



Кузов LCV змонтований на драбинно-рамному шасі з листовою підвіскою та комплектом масивних шин. Основи та кузов, здається, іржаві в кількох місцях, і транспортний засіб потрібно добре вимити перед тим, як перефарбувати. Однак монстр-фургон не призначений для перемог у конкурсах краси.


Деталі щодо технічних характеристик є дещо тіньовими, оскільки поточний власник не є тим, хто розпочав будівництво. Старий, але реконструйований 6,5-літровий силовий агрегат V8, ймовірно, походить від Oldsmobile і поєднується з автоматичною коробкою передач, що передає потужність на всі чотири колеса. Щоб фургон став їздовим, необхідно відремонтувати карданний вал, шланги радіатора, гальмівні трубки, рульову колонку, а значить, потрібен кваліфікований механік.



Унікальний проектний транспортний засіб розташований у Стратфорді, Великобританія, а ціна питання становить 5000 фунтів стерлінгів (6213 доларів). Залишається побачити, чи втрутиться сміливий покупець, щоб завершити роботу.


Джерело: Carscoops

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!