Електричний Хаммер покрили кевларом і зробили ще позашляховішим


Відоме американське ательє SoFlo Customs представило модернізований електропікап GMC Hummer EV із власною назвою Strikeforce. Електромобіль обробили незвичайним покриттям на базі кевларового волокна та доопрацювали ходову частину, а салон захистили від вологи. Продавати такий позашляховик тюнери готові за ціною мінімум 219 999 доларів - це майже вдвіче перевершує вартість стокового автомобіля.



Для покриття кузова електропікапа тюнери використовували той самий матеріал, що застосовується у структурі бронежилетів. Однак від пострілів покриття не захистить: його задіяли, щоб уберегти Hummer EV від подряпин та сколів під час позашляхових поїздок.


Дорожній просвіт вантажівки за рахунок модернізації підвіски збільшили на 100 міліметрів. Це дозволило оснастити електромобіль не тільки фірмовими 20-дюймовими колесами, але і оффроуд-шинами на 38 дюймів, тоді як штатно для Hummer EV доступні лише 35-дюймові. Офіційно заявлений максимальний кліренс для пікапа - 300 міліметрів.



Тюнери стверджують, що модернізація ходової частини не впливає на функціональність електромобіля. Він, як і раніше, може рухатися по діагоналі в режимі краба і прискорюватися до 100 км/год приблизно за 3 секунди завдяки силовій установці потужністю 1000 кінських сил.



Наново оздоблений інтер'єр тепер виглядає помітно розкішніше, ніж на заводському пікапі. Водночас в його оформленні застосовані матеріали, стійкі до вологи та інших опадів.



Тюнери спочатку планували обмежитися одним екземпляром Strikeforce. Однак у процесі роботи настільки захопилися, що вже замовили два нових Hummer EV для продовження роботи.


Джерело: Tesla Club Ukraine

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!