E.volution Space: німецький позашляховий електромінівен підвищеної прохідності витримає 50 років експлуатації

 Фото №1
 Фото №2
 Фото №3
 Фото №4
 Фото №5
 Фото №6
 Фото №7
 Фото №8

Німецький стартап E.volution GmbH презентував свою першу модель Space, розроблену професором Рейнланд-Вестфальського технічного університету Ґюнтер Шух, який раніше створив дешеві електромобілі Street Scooter та e.Go. Тепер він вирішив створити довговічне авто з надійною конструкцією та можливістю швидкої модернізації на СТО.. Розробники стверджують, що електромобіль витримає 50 років експлуатації. 


Новий E.volution Space розроблений професором Рейнланд-Вестфальського технічного університету Ґюнтер Шух. Раніше він створив дешеві електромобілі Street Scooter та e.Go. Тепер він вирішив створити довговічне авто з надійною конструкцією та можливістю швидкої модернізації на СТО.


E.volution Space - мінівен підвищеної прохідності з незграбним дизайном, що має короткі звиси кузова, високий капот і вертикальні стійки даху, а також посилені бампери, високий кліренс і позашляхова гума. У салоні на всю ширину передньої панелі встановлений широкий екран. При необхідності його можна демонтувати та замінити більш сучасним екраном. В обробці використані матеріали, отримані шляхом вторинної переробки.


Новий E.volution Space отримав два двигуни загальною потужністю 380 к. с. та батарею ємністю 40 кВт∙год. Запас ходу складає 150 км. Силова установка легко знімається і згодом можна буде встановити досконаліші мотори та батарею. За доплату запропоновані сонячні батареї на дах, а також два типи мотор-генератора, що працюють на зрідженому газі або водні. Запасу палива вистачить, щоб проїхати ще 600 км.


Модель запропонують у двох версіях - стандартній п'ятимісній завдовжки 4092 мм і подовженому восьмимісному варіанті завдовжки 4920 мм. Кузовні панелі виконані з пластику, а дах у задній частині можна демонтувати, перетворивши авто на пікап. Вантажопідйомність Evolution Space становить 650 кг, також він здатний буксирувати 3,5-тонний причіп.


Виробництво E.volution Space стартує у 2025 році. Новий E.volution Space планують не лише продавати, а й здавати у лізинг за спеціальною підпискою за 1000 євро на місяць.


Джерело: e.Volution GmbH

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!