40th Anniversary Special Edition - ювілейна спецверсія Toyota 4Runner 2023


У 2023 році позашляховик Toyota 4Runner справить 40-річчя: з моменту виходу на ринок він розійшовся тиражем понад 4'000000 машин. До ювілею японці вже підготувалися, розробивши для моделі 5-го (актуального) покоління спецверсію "40th Anniversary Special Edition".

Для модифікації доступно лише три кольори кузова, а саме білий, чорний та червоний. При цьому розпізнати "ювілейний" авто можна за наявності контрастних вставок у стилі 1980-х рр. та таких же яскравих шильдиків із цифрою "40". А ще його поставлено на 17-дюймові колеса бронзового кольору.

Що стосується техніки, то модель, як і раніше, доступна виключно з 4,0-літровим бензиновим атмосферником V6 потужністю 274 к.с. та п'ятиступінчастим автоматом. Привід у позашляховика може бути як заднім, так і повним (на вибір Part Time, що підключається, або постійний повний з міжосьовим диференціалом Torsen). При цьому саме «ювілейні» машини за замовчуванням оснащені повним приводом, що підключається.

У свою чергу для салону машини характерна наявність особливого прострочення та тиснення на підголовниках сидінь. На передній панелі з боку пасажира знову ж таки можна побачити характерний шильдик.

Спецверсія буде доступна для позашляховика зразка 2023 модельного року, який сам по собі зазнав ряду невеликих змін. Зокрема, виробник розширив його базову комплектацію, включивши в неї моніторинг «мертвих» зон і систему попередження про об'єкти, що наближаються ззаду. 


Основним ринком збуту для Toyota 4Ranner є США, і спецверсія до 40-річчя моделі з'явиться в Штатах до кінця літа 2022 року. Її тираж складе 4'040 машин, але цінник не афішується. Звичайний варіант позашляховика тут коштує від $38'000.



Carscoops

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!