Оновлений флагманський електричний седан Mercedes-Benz EQS офіційно представлено!


Німецький виробник автомобілів офіційно представив оновлений електричний седан Mercedes-Benz EQS. Тепер автомобіль стандартно оснащений спортивним переднім бампером AMG Line, а також має оновлену решітку радіатора з хромованими ламелями.



У салоні додалися хромовані акценти. Інженери також покращили задні сидіння, які тепер мають додаткові 5 мм піни. Крім додаткової набивки, задні сидіння тепер мають спинку, кут якої можна регулювати від 27 до 36 градусів одним натисканням кнопки. Крім того, комфортні подушки тепер мають контрастні шви і окантовку зі шкіри Nappa.



Клієнти, які цінують максимальний комфорт задніх сидінь, можуть вибрати оздоблення Pinnacle і його додатковий пакет Executive Interior. Це додає переднє пасажирське сидіння, яке можна нахиляти вперед, щоб збільшити простір для ніг другого ряду. Пакет також включає задні сидіння з пневматичним регулюванням та підсвічування на спинках передніх сидінь.



Щодо продуктивності, EQS отримав нову батарею з корисною ємністю 118 кВтгод замість 108,4 кВтгод. Крім того, на седані встановлено нове програмне забезпечення, яке забезпечує більшу рекуперацію енергії.

Благодаря цим змінам оновлений Mercedes-Benz має збільшений запас ходу. Виробник не надав конкретних даних, але зазначив, що дальність збільшується на 82 км. Крім того, європейські моделі з повним приводом мають збільшену тягову здатність до 1700 кг, порівняно з 750 кг раніше.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!