VW ID.Buzz: перший електропікап від Volkswagen


Електромобіль Volkswagen ID.Buzz невдовзі отримає нову версію - до пасажирського мінівена та вантажного фургона приєднається оригінальний пікап із заднім та повним приводом та запасом ходу понад 400 кілометрів!



Силова установка VW ID.Buzz залишилася без змін. Спочатку з'явиться задньопривідний варіант із 204-сильним електромотором, а потім додадуть двомоторну повнопривідну версію потужністю 265 к.с. (кінські сили). Максимальну швидкість обмежать на 145 км/год. Обидві модифікації отримають акумуляторну батарею місткістю 82 кВт∙год, а запас перевищить 400 км.



Зразком для наслідування під час створення нової версії послужив класичний пікап Volkswagen T1 50-60-х років. У Volkswagen ID.Buzz зрізали дах ззаду та обладнали вантажну платформу. Водночас автомобіль залишився чотиридверним.


Перше фото Volkswagen ID.Buzz у кузові пікап показали ще навесні, але тоді його вважали концепт-каром і про можливість виробництва моделі ще не йшлося. Тепер німецький автовиробник запатентував дизайн електромобіля. Він може з'явитися у 2023 році і коштуватиме понад €50'000.


Джерело: Carscoops

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!