Monarch MK-V: безпілотний електротрактор від постачальника електроніки для iPhone


Тайванська компанія Hon Hai Technology Group, більш відома як Foxconn, підписала угоду з Zimeno Inc DBA Monarch Tractor про контрактне виробництво електричного трактора на заводі, що належить Foxconn, в американському Огайо: недавно підприємство було викуплено у американського стартапу Lordstown Motors (Lordstown Motors купив цей майданчик у General Motors ще наприкінці 2019 року).



Електричний трактор Monarch MK-V може керуватися як людиною-оператором, так і автономно. Його електрична силова установка забезпечує 40 кінських сил постійної потужності, які можуть швидко вирости до 70 к.с. Час роботи трактора становить понад 10 годин при повному заряді батареї, а поповнити батарею від зарядного пристрою в 80A можна лише за 4-5 годин.


"Створення передового трактора в галузі вимагає від партнера-виробника досвіду швидкого масштабування і точного виконання. Foxconn - лідер у галузі EMS, чиє виробництво та рішення відомі у всьому світі. Ми пишаємося партнерством з Foxconn та спільною роботою над зміною майбутнього сільського господарства", - співзасновник та генеральний директор Monarch Tractor Правин Пенметса.


Тайванська компанія розпочне повномасштабне виробництво електричного трактора Monarch серії MK-V у першому кварталі 2023 року.



MonarchTractor

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!