Концепція Audi Activesphere EV створена для бездоріжжя та доповненої реальності

 Фото №1
 Фото №2
 Фото №3
 Фото №4
 Фото №5
 Фото №6
 Фото №7
 Фото №8
 Фото №9
 Фото №10

Компанія Audi представила концепт електромобіля ActiveSphere. Це кросовер, створений для бездоріжжя, доповнений міцним днищем і змінною підвіскою. Базовий дорожній просвіт складає 208 мм, його можна змінювати на 40 мм вгору або вниз, залежно від типу дороги (або бездоріжжя).


Автомобіль отримав 22-дюймові колеса, місткий багажний відсік (з відкидним майданчиком для зручного навантаження), де достатньо місця, наприклад, для електровелосипедів. Разом з тим, він має профіль хетчбека та повинен забезпечувати комфорт водію та пасажирам.


Салон відбиває впевненість Audi у перспективності доповненої реальності. Передбачається, що водій та пасажири носитимуть окуляри доповненої реальності. Вони зможуть передавати важливі показники продуктивності автомобіля (для водія), а також елементи керування інформаційно-розважальною системою та віртуальним помічником.


Audi Activesphere не має звичного ряду панелі приладів, екранів, а також органів управління. Автомобіль орієнтований на автономне керування. Але коли водій захоче взяти на себе керування, панель приладів і рульове колесо піднімуться на належне місце.


Оскільки це поки що концепт, основні характеристики поки недоступні. Проте, Audi заявляє про запас ходу понад 600 км і швидку зарядку потужністю 270 кВт з використанням архітектури 800 В. За словами Audi, акумуляторна батарея місткістю 100 кВтгод може заряджатися від 5% до 80% всього за 25 хвилин. За 10 хвилин можна заповнити заряд на 300 км пробігу.


Як і у випадку з попередніми експериментами, Activesphere не є попередньою версією виробничої моделі. Це швидше бачення автомобілів Audi у найближчому майбутньому, а також демонстрація технічних можливостей бренду.


Джерело: Audi, The Verge, Engadget

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!