Китайці випустили копію Suzuki Jimny під маркою Tank


Минулого року китайська компанія Great Wall створила для випуску утилітарних позашляховиків суббренд Tank (дивна назва, згодні). Його лінійка налічуватиме кілька моделей, одна з яких, як виявляється, є копією Suzuki Limny. Машина називається Tank 100, її фото опублікували у мережі буквально днями.



Власне, схожість "китайця" з оригінальним японським позашляховиком вражає. У Tank 100 приблизно такі самі габарити, аналогічні пропорції, характерні накладки на колісних арках. Ба більше, навіть форма бічних вікон, лінія даху та поясна лінія були "злизані" з Jimny! З оригінального хіба що задні ліхтарі та решітка радіатора з головною оптикою. Втім, останні теж перегукуються з іншою не менш відомою машиною - відродженим позашляховиком Ford Bronco.



До речі, раніше, китайський автопром повально займався плагіатом, хоча останніми роками став рідше промишляти подібним. Проте 2022-го, схоже, знову взявся за старе. Взяти хоча б новий позашляховик Chery - Jetour JX, дизайн якого майже повністю повторює новий Land Rover Defender.



Що стосується техніки, наразі відомо, що Tank 100 оснастять, серед іншого, 2,0-літровою турбочетвіркою віддачею 224 к.с. Якщо це так, то "китаєць" буде потужнішим та більш швидким за оригінал, який комплектується скромним 1,5-літровим мотором.


Джерело: Next Car

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!