Hennessey® представляє вражаючий Gen 3 VelociRaptor 6x6

 Фото №1
 Фото №2
 Фото №3
 Фото №4
 Фото №5
 Фото №6
 Фото №7
 Фото №8

Hennessey, техаський виробник гіперкарів і розробник високопродуктивних транспортних засобів, перетворив останнє третє покоління Ford F-150 на неймовірно потужний, куди завгодно, шестиколісний пікап - Hennessey VelociRaptor 6×6.


Модифікації та вдосконалення виходять далеко за рамки простого додавання третьої пари коліс. Інженери Hennessey оснастили нову вантажівку вдосконаленою підвіскою Fox і задніми осями з подвійним блокуванням, що додало вражаючого на 50 відсотків більшого зчеплення з дорогою, щоб VelociRaptor домінував як на дорозі, так і на бездоріжжі. Модернізована трансмісія вантажівки з турбонаддувом видає 558 к.с. і крутний момент 672 фунт-фут, що гарантує, що бурчання VelociRaptor відповідає його значним розмірам.


Створений на базі останнього третього покоління Ford F-150 Raptor, імпозантний витвір Hennessey значно довший за стандартний Raptor. Подовжувач дозволяє встановити велике вантажне ліжко довжиною 8 футів (2,4 метра), яке має на 45 відсотків більше об’єму, ніж стандартне ліжко довжиною 5,5 футів (1,67 метра). Компанія Hennessey також збільшила висоту VelociRaptor на кілька дюймів, ніж стандарт, завдяки поєднанню підйому на три дюйми, оновлених 20-дюймових коліс Hennessey і потужних 37-дюймових шин для бездоріжжя.


Hennessey є найбільшим у світі виробником модифікованих Ford F-150 Raptors, створивши тисячі своїх високопродуктивних вантажівок VelociRaptor для клієнтів по всьому світу. Переведення цих потужних вантажівок на екстремальний рівень «6×6» також є другою натурою для інженерів Hennessey. Протягом багатьох років вони виготовили безліч величезних, ексклюзивних і високопродуктивних вантажівок 6×6 від Mammoth 6×6 TRX і Goliath 6×6 Silverado до останнього покоління VelociRaptor 6×6.


Джон Хеннесі, засновник і генеральний директор компанії: "У Техасі все більше і швидше, і наш VelociRaptor 6×6 доводить цю концепцію до екстремального рівня! Спираючись на можливості, потужність і присутність нашої вантажівки VelociRaptor, наша остання пропозиція з приводом на шість коліс порадує клієнтів у США та в усьому світі своєю потужністю та здатністю їздити куди завгодно".


За ціною від $399' 950 (включно з базовим Ford F-150 Raptor) VelociRaptor 6×6 оснащено вдосконаленою підвіскою Fox, блокуванням задніх осей, новими переднім і заднім бамперами, світлодіодними ліхтарями та виготовленим на замовлення восьмифутовим кузовом. Інженери Hennessey підвищили продуктивність 3,5-літрового двигуна V6 Ford з подвійним турбонаддувом за допомогою покращеної індукції повітря, високопродуктивного інтеркулера з продувним клапаном і оновленої системи керування двигуном.


Компанія Hennessey пишається своїми транспортними засобами і якістю їх виготовлення - VelociRaptor 6×6 має повну гарантію 3 роки / 36 000 миль!


Джерело: HennesseyPerformance.com

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!