Audi SQ7 TDI - найпотужніший дизельний позашляховик


Задоволення від керування в чистому вигляді, динамічна зовнішність і просторий салон - усе це Audi SQ7 TDI. Крім того, салон сімейного позашляховика вражає високим рівнем комфорту і новітніми мультимедійними рішеннями. Натиснувши на педаль акселератора, можна відчути міць V-подібного 8-циліндрового двигуна TDI з подвійним турбонаддувом потужністю 435 к.с.


Ефективний привод



Справжнім серцем Audi SQ7 TDI виступає 4-літровий двигун TDI. Бітурбована V-подібна «вісімка» видає 435 к. с., розвиває максимальний крутний момент у 900 Нм і забезпечує розгін Audi SQ7 TDI від 0 до 100 км/год за 4,8 с. Максимальна швидкість обмежена на позначці 250 км/год. Інтелектуальні технології сприяють підвищенню економічності та комфорту під час руху. Компресор з електроприводом забезпечує підтримку обох турбонагнітачів, перш за все у нижньому діапазоні частот обертання. Система середнього гібрида Mild Hybrid здатна в певних ситуаціях вимикати двигун під час руху, завдяки чому автомобіль рухається накатом, економлячи пальне. Обидві системи живляться енергією від бортової мережі з напругою 48 В.


Відчуйте діджиталізацію



Завдяки інноваційній концепції керування та широкому переліку сервісів Audi connect² ви можете продовжувати жити цифровим життям у вашому Audi SQ7 TDI. Топова медіасистема останнього покоління MMI Navigation plus із технологією MMI touch response входить у серійну комплектацію. Керування системою здійснюється за допомогою двох великих кольорових дисплеїв у центральній консолі. Завдяки функції реагування на дотик натискання клавіш супроводжується тактильним і звуковим зворотним зв'язком. Крім того, ми приготували для вас численні додаткові опції, що стануть у пригоді під час далеких поїздок. Наприклад, функція пошуку спеціальних об'єктів (POI) допоможе знайти цікаві визначні пам'ятки поблизу, отримання інформації про дорожній рух у реальному часі дозволить об'їхати затор, а з навігацією від Google Earth™³ ви завжди дістанетеся пункту призначення.


Салон: хай-тек, спортивний стиль, комфорт



Салон Audi SQ7 TDI пропонує зручності, яких варто очікувати від позашляховика вищого класу: пропонований як опція 12,3-дюймовий HD-дисплей панелі приладів Audi virtual cockpit виводить з ідеальною чіткістю безпосередньо у вашому полі зору важливу інформацію про параметри руху, таку як частота обертання двигуна та швидкість. Спортивні сидіння серії «S» plus (опція) та оббите шкірою спортивне контурне кермо з усіченим знизу ободом (опція) підкреслюють спортивний характер Audi SQ7 TDI. Почуватися ще зручніше дозволить опційний пакет якості повітря або пропонований як опція багатоколірний пакет контурного/фонового підсвічування.


Спортивний у найменших деталях



Audi SQ7 TDI переконує не лише своїми внутрішніми якостями, але й своїм виглядом. Численні елементи в стилістиці серії S дозволяють підкреслити відмінності спортивної версії від базової моделі. У задній частині в око впадають хромована декоративна накладка кришки багажного відсіку та бампер у стилістиці серії S із чотирма вихлопними трубами. Асортимент колісних дисків включає варіанти діаметром до 22 дюймів. Пропоновані як опція червоні гальмівні супорти дозволяють додатково підкреслити спортивний стиль.


Виразне обличчя



При погляді спереду спортивний характер Audi SQ7 TDI помітний одразу. Найвиразнішим прикладом є восьмикутна решітка singleframe з вертикальними подвійними планками. Бампер серії S виділяється елементами кольору Selenit Silver. Обрамлюють передню частину ефектні фари. Пропонований як опція пакет топового оснащення включає світлодіодні фари HD Matrix із лазерними модулями, світловою анімацією та динамічними покажчиками повороту.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!